Wat zeggen anderen

Gastenboek

32 reacties

 1. Sandra heeft onze kraamweek extra fijn gemaakt na de geboorte van ons tweede kindje. Haar manier van communiceren geeft je een vertrouwd en zelfverzekerd gevoel. Ze is erg duidelijk, geeft het aan als je iets kan verbeteren maar zegt het ook zeker als je het goed doet. Bovendien was het ook gewoon heel erg gezellig.

  Het was erg fijn om jou hier te hebben! 🙏🏼🩷

 2. We hebben een hele fijne kraamweek gehad met Sandra in huis. Ze kwam bij ons kramen na de geboorte van ons tweede kindje. We hebben nog een hoop nieuwe dingen geleerd door Sandra haar natuurlijke aanpak. Dat was erg prettig! Het is gezellig met Sandra in huis. Ze is flexibel, duidelijk en zorgt ervoor dat je met vertrouwen het ouderschap (weer) ingaat. Zelfs na de kraamweek hebben we nog contact gehad toen we een vraag hadden. Erg fijne overgang!

 3. Wij hebben als nieuw gezin echt een hele fijne kraamweek gehad dankzij Sandra! Het voelde echt als een moeder in huis, Sandra kon goed aanvoelen wat we nodig hadden als “nieuw” gezinnetje. Alle zorgen en onzekerheden wat we hadden als nieuwe ouders werd fijn over gepraat en met als resultaat dat we einde van de week zelfverzekerder waren in het ouderschap. De zorgzaamheid, humor en gezelligheid gaan we zeker missen! Ik zou iedereen Sandra aanraden omdat ze ook goed de tijd neemt voor alles en dat is zó fijn. Nogmaals Sandra je bent een topper en bedankt voor alles ❤️

 4. Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met Sandra! Vanaf het moment van de thuisbevalling tot een week later heeft ze ons fantastisch ondersteund! Onze dochter is in een liefdevol warm bad op de wereld (letterlijk en figuurlijk, haha) terecht gekomen, mede dankzij Sandra.
  Sandra’s natuurlijke aanpak was iets wat ons op voorhand al erg aansprak.
  Tijdens de kraamweek was het erg fijn en erg gezellig om Sandra erbij te hebben. Ze doet haar werk heel liefdevol en laat je volledig in je kracht staan als kersverse moeder!
  Wij zijn heel dankbaar voor komst van Sandra en wensen iedereen zo’n fijne eerste week toe!

 5. Lieve Sandra,

  Voor de tweede keer kwam jij bij ons kramen en wat voelde het meteen weer vertrouwd dat jij er was.
  Je hebt alles onder controle en konden je alles vragen! Je zorgde ervoor dat wij super konden genieten én ons huis aan kant was! Ook Jelte was gek op jou en vond het leuk dat hij jou mocht helpen.

  Nogmaals bedankt voor alles en raden iedereen jouw kraamzorg aan!❤️

 6. Sandra is in april voor ons tweede kindje weer bij ons gekomen omdat het bij de eerste zo goed bevallen was. Ze is heel duidelijk en daardoor weet je precies waar je aan toe bent, erg prettig met de chaos en onzekerheid van een pasgeborene.
  Dus voor goede, duidelijke, natuurlijke hulp met een flinke dosis gezelligheid in de eerste week ben je bij Sandra aan het goede adres 👌

 7. Tijdens de kraamperiode was het erg fijn dat Sandra bij ons was. Ze kan goed aanvoelen wat er nodig is. Ook is ze flexibel en behulpzaam. Het natuurlijke aspect waar zij voor staat sprak me erg aan, net even een andere kijk op bepaalde dingen. Ze gaf ons adviezen waar haar ervaring in uitblonk. Nog steeds denk ik vaak aan haar terug en volg ik de tips op vanuit de tijd dat ze bij ons was. Heel fijne ervaring met haar!

 8. Wat hebben wij een heerlijke kraamtijd gehad met en dankzij Sandra! Sandra was aanwezig bij de thuisbevalling en heeft ons de rest van de dag in de watten gelegd! En ook de andere dagen! Zodat wij konden genieten van onze baby en onze rust konden pakken. Sandra heeft veel ervaring en kennis en is erg deskundig! Ze is ook nog eens erg gezellig! We hebben Sandra gekozen omdat we graag Natuurlijke Kraamzorg wilden ontvangen. En daarvoor ben je bij Sandra op het juiste adres! In het begin wilde de borstvoeding nog niet helemaal op gang komen. Hierbij heeft Sandra ons super begeleid met tips en ideeën en gaf ons het vertrouwen dat het goed zou komen. Sandra is een topper en wij gunnen iedereen zo’n fijne kraamverzorgster! Bedankt voor alles lieve Sandra!🤍

 9. Wat een aanrader! Sandra heeft ons heel goed geholpen tijdens de kraamweek! Ze heeft ons wegwijs gemaakt met de zorg van onze zoon. Heeft heel veel kennis en kijkt naar wat er op dat moment nodig is. Zelfs de hond werd vertroeteld door haar.
  Mocht er ooit een 2de kindje komen is Sandra de eerste die we bellen om de kraamzorg vast te leggen. Het voordeel van een zzp-er is dat je sowieso weet wie er komt ipv dat je moet afwachten wie er bij je komt bij de grotere kraambureau’s.

 10. We hadden van tevoren al kennis gemaakt met Sandra en de klik was er. Super fijn dat bij thuiskomst uit het ziekenhuis Sandra er gelijk was. Ook de hulp mbt het geven van borstvoeding en diverse oplossingen en tips hebben mij het zelfvertrouwen gegeven dat ik nodig had. Sandra is recht door zee en een zeer fijne kraamhulp die alles in huis heeft!

 11. Na een hele zware bevalling, en een kort verblijf in het ziekenhuis, kwam Sandra ons de avond dat we thuis kwamen, meteen helpen met opstarten. Zo konden we toch met een rustig gevoel de nacht in. We hebben de zorg als heel kundig ervaren, het helpen opstarten met de borstvoeding ging als een trein en je nam geen risico’s toen mijn gezondheid als moeder niet liep zoals verwacht. We zijn dankbaar voor je goede hulp van de afgelopen week en zijn blij dat alles uiteindelijk goed is gekomen!
  Liefs Rianne Emanuel en Rafaël

 12. Dankbaar en blij staat niet alleen op ons geboortekaartje maar ook hier, want Sandra heeft ons enorm fijn geholpen! Na een moeilijke start in het ziekenhuis heeft zij ons het vertrouwen gegeven om op onze intuïtie te vertrouwen als ouders. “kijk naar je kind en dan zie je het vanzelf” is maar één van de gevleugelde uitspraken van Sandra die we bij twijfel tegen elkaar zeggen.
  Ook het natuurlijke onderdeel paste ons goed en heeft voor een fijne verdere opstart met ons kindje gezorgd. Hulp bij borstvoeding, samen wasbare luiers uitproberen, de kat aandacht geven, een heerlijk lege wasmand…
  Sandra, bedankt!!

 13. Lieve Sandra,
  Wat zijn wij blij dat jij er was de eerste week met ons kleintje! Bedankt voor al je hulp en adviezen en het beantwoorden van al onze vragen. Jammer dat je weer weg ging toen de kraamweek erop zat maar dankzij jou waren wij klaar om alles nu zelf te doen!
  Heel veel liefs van ons en een dikke kus van Jelte

 14. Wij zijn heel blij dat we voor Sandra hebben gekozen! Ze heeft ons super fijn begeleid door de eerste week heen en we voelden ons ook helemaal ontzorgd (de was werd ook elke dag weggewerkt en het avondeten vast voorbereid etc). Ze weet ontzettend veel en kijkt echt naar je persoonlijke situatie om daar haar tips op af te stemmen. Ook ons dochtertje was helemaal weg van haar 🙂
  Dankjewel voor alles Sandra! We hebben echt genoten. Bij een evt volgend kindje kiezen we zeker weer voor jou!

 15. Ik heb een fantastische week gehad met Sandra. Ik had geen makkelijk zwangerschap, bevalling en kwalen na de bevalling. Maar dankzij haar adviezen en steun, kunnen we met gerust hart onze kleine meid verder zorgen. Bij de volgende kindje zou ik haar zeker weer vragen voor kraamzorg, omdat ze veel comfort gaf en de klik was er zeker.
  Bedank Sandra tot volgende keer !

 16. We hadden het geluk dat Sandra afgelopen week bij ons was. Sandra werkt als ZZP’er en ik heb bewust voor haar gekozen. Ze is gespecialiseerd in natuurlijke kraamzorg waarbij er op een natuurlijke manier voor moeder en baby gezorgd wordt met warmte en aandacht. Zachte wolletjes, natuurlijke producten zoals kamillespoelingen, warme kruiken en voorverwarmde kleertjes, luiers en billendoekjes. Veel baby care!

  Ze kijkt verder dan de protocollen en gemiddelde grafiekjes en kijkt naar wat de baby nodig heeft en stelt elke dag bij. Met haar ervaring en kennis heeft ze ons veel geleerd, zoals op onze intuïtie te vertrouwen en goed naar onze baby te kijken.

  Ik heb het nog niet eens gehad over haar magic hands, waarbij op onzichtbare manier ons huis elke dag weer schoon was als ze naar huis ging. ????

  Zowel wij als Nilay hebben een hele fijne kraamweek gehad waarbij we dankzij Sandra echt op een roze wolkje konden zitten! Dankjewel Sandra voor deze onvergetelijke start! ❤

 17. Onze zoon werd op 8 september j.l geboren. Twee weken eerder. We appte Sandra had op dat moment nog een ander gezin. Ze heeft meteen alles geregeld en toen we in de avond thuis kwamen stond ze meteen paraat om.ons te helpen. Sandra heeft ons anderhalf jaar geleden ook geholpen met onze andere zoon. Sandra is een super lieve gezellige kraamhulp en we voelden ons meteen op ons gemak bij haar. Ze is goed in haar vak en ze is zo rustig dat je niet gestrest of zenuwachtig wordt. Ik vond het zeer jammer dat ze weer weg moest. Ik kon zo lekker over van alles met haar kletsen.topperbben je sandra

 18. Vorige week was Sandra onze kraamhulp. Wat wij zo prettig vonden, is dat Sandra ons eigen ding liet doen. Ze kijkt wat bij ons past en geeft hierin goede adviezen. Ze bereidde ons goed voor en was er voor moeder en kind. Wij waren erg tevreden! Veel liefs, Denny en Kim

 19. Wat hebben wij de afgelopen 8 dagen genoten van Sandra!
  Ze is heel ervaren en ik heb veel gehad aan haar. Ze heeft een hele prettige persoonlijkheid en past zich snel aan. Daarnaast is ze deskundig en professioneel en brengt dit op een prettige, niet dwingende manier over. Zonder Sandra had deze kraamweek er ongetwijfeld anders uit gezien. Ik had geen leukere en fijnere Kraamhulp kunnen wensen!
  Wil je borstvoeding geven? Dan moet je ook echt bij Sandra zijn!

 20. Vorige week hebben wij mogen genieten van de de zorg van Sandra. En wat heeft zo ons goed door de eerste week begeleid en klaargestoomd om het alleen te gaan doen.
  Ze is heel deskundig in haar werk. Wij hadden een lastige start met de borstvoeding maar door samen naar verschillende opties te kijken wist Sandra mij goed te motiveren om door te zetten(zonder te puchen) en gaat het nu heel goed. Ook tussen Sandra en onze oudste dochter ging het super goed. Ze werd overal bij betrokken en een spelletje doen als ik sliep was voor sandra geen probleem.
  We zijn Sandra ontzettend dankbaar en we missen haar toch wel een beetje

 21. mam voor het eerst wist ik niet hoe ik voor mijn baby moest zorgen
  Sandra kwam naar ons toe als een beschermengel om me te helpen, me te steunen en me veel dingen te laten leren
  bedankt voor alles Sandra
  we missen je al en Fatima ❤

 22. Wij waren ontzettend blij met de zorg van Sandra. De eerste dagen zijn echt een heftige tijd en Sandra heeft ons er heel goed doorheen geholpen. Met veel goede tips en meegebrachte thee en kamille ter verzorging. Ontzettend fijn!! Aan het einde van de week hadden wij al het zelfvertrouwen om het met z’n drietjes aan te kunnen.
  Nogmaals ontzettend bedankt Sandra!!

 23. In je kraamweek een vreemde in huis? Ik keek daar enorm tegen op. Na het lezen van deze recensies hebben wij ook contact gezocht met Sandra. Daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Sandra biedt zorg op maat. Ziet precies waar behoefte aan is en handelt hier ook naar. Zo heeft Féline een kruidenverbandje om haar buikje gehad om buikkrampjes tegen te gaan. Wij konden wanneer Sandra aanwezig was even bijslapen om tot rust te komen en er zijn nog veel meer andere situaties waar wij zéér tevreden over zijn.

 24. Veel geleerd in korte tijd. Dankzij Sandra gaan we met een goed gevoel verder met de zorg van onze zoon Ties!

 25. Wij hebben een super fijne week gehad met Sandra! Een rustige, gezellige vrouw die haar vak verstaat en ons met een goed gevoel heeft achtergelaten. Bij een tweede kindje nemen wij zeker weer contact op met haar!

 26. wat een schat is Sandra… zo lief geweest voor onze Aiden, maar ook voor de andere 7 kids moet je ook maar kunnen in zo’n groot gezin. Sandra draaide haar hand er niet voor om.
  we missen haar!! en ik kreeg zelfs de vraag van 1 van de kids,,, kan ze niet voor altijd blijven!!

  super kraamverzorgster.

  dikke kus

 27. Sandra, super bedankt voor de goede zorg, tips en gezelligheid! Je hebt ons de rust en het vertrouwen gegeven om een goede start te maken.

 28. Wij hebben twee keer kraamzorg mogen ontvangen van Sandra. Een schat van een vrouw die overal de tijd voor neemt. Een toppertje!!

 29. Sandra is een schat van een vrouw! Super behulpzaam en heel lief. Mocht er bij ons een 2e komen, klop ik bij je aan.

 30. Super fijne relaxte kraamtijd gehad door kraamzuster Sandra. Echt heel blij geweest met haar hulp en goede zorg. Ze was ook erg lief en gezellig met onze dochter van 3.

 31. sandra een flexibel vriendelijke dame die meedenkt, hard werkt om alle zorgen af te nemen, zodat je helemaal kan genieten van je pasgeboren kindje. Ik beveel het iedereen aan!

 32. Wij hebben 7 dagen mogen leren,proberen en genieten van de hulp van Sandra… als ik zou mogen kiezen zou ze veel langer blijven! Sandra je bent een topper en wij zijn heel blij dat wij jou hadden als kraamzorg ❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zorg nu voor een intakegesprek

Mobiel

06 211 30 277

Email

sandra@kraamzorgsandravos.nl